NEW FALL Session

Monday 

10:00-10:40 Princess Ballerina Ages 2-4 (40 minutes)

         Rebecca & Sophia

3:50-4:30 Ballet/Tap Combo Ages 3-5 (40 minutes) Kelly

4:30-5:10 Tap Beg Ages 6-9 (40 minutes) Kelly

5:10-6:00 Ballet Beg Ages 6-9 (50 minutes) Kelly

6:00-7:00 Ballet/Tap Combo Ages 4-6 (60 minutes) Kelly

7:00-7:50 CO Tap Group (50 minutes) Kelly

7:50-8:50 Tap Int/Adv Teen/Adult 18+ (60 minutes) Kelly

 

NEW! Monday BEGINS  10/3 

9:20-10:00 Acro Tots Ages 3-5 (40 minutes) Rebecca & Sophia

10:40-11:30 Ballet/Tap Ages 3-5 (50 minutes) Rebecca & Sophia

 

NEW! Tuesday BEGINS 10/4

3:20-400 Pop Hop Jazz 4-6 (40 minutes) Rebecca & Sophia

4:00-4:40 Lyrical/Contemporary Beg 7-10 (40 minutes) Rebecca & Sophia

 

Tuesday

4:40-5:40 Ballet Int Ages 10+ (60 minutes) Alexandra

5:40-6:40 CO Ballet Line (60 minutes) Alexandra & Kelly

6:40-7:40 CO Lyrical Line (60 minutes) Kelly

7:40-8:30 Lyrical Ages 10+ (50 minutes) Kelly

8:30-9:30 Hip Hop Teen (50 Minutes) TBD

 

NEW! Wednesday BEGINS 10/5 

10:00-10:40 Acro Tots Ages 3-5 (40 minutes) Melody & Sophia

10:40-11:30 Ballet/Tap Ages 3-5 (50 minutes) Melody & Sophia

11:30-12:30 Teen/Adult Ballet (60 minutes) Melody

4:20-5:10 Jazz Beg 7-10 (40 minutes) Denise

8:30-9:30 Jazz Beg/Int Teen/Adult 18+ (50 minutes) Denise

TA - Teacher Approval

CO - Company Classes Only

 

Wednesday 

5:10-5:50 CO Juniors Jazz (40 minutes) Denise

5:50-6:50 Dance Technique, Tricks & Turns (60 minutes) Denise 

6:50-7:50 CO Team Jazz/MTR Line (60 minutes) Denise

7:50-8:30 CO SR Jazz Group Rehearsal (40 minutes) Denise

Thursday

3:20-4:00 Princess Ballerina Ages 2-4 (40 minutes) Samantha

4:00-4:50 Ballet/Tap Beg Ages 4-6 (60 minutes) Samantha

5:00-5:40 CO JR/Teen Ballet Group (40 minutes) Alexandra

5:40-6:30  Pointe/Pre-Pointe TA (50 minutes) Alexandra

6:30-7:30 Ballet Int 9-12 (60 Minutes) Alexandra

 

NEW! Thursday BEGINS 10/6 

2:50-3:20 Mommy & Me Ages 18 Mo-2 (30 minutes) Samantha 

7:30-8:30 Ballet Adult Ages 18+ (60 minutes) Alexandra

 

Friday 

4:10-5:00 Acro Ages 6-9 (50 minutes) Tracy

5:00-5:50 Acro Ages 10+ (50 minutes) Tracy

 

NEW! Friday BEGINS 10/7

5:50-6:40 Ballet/Tap Combo Ages 6-10 (50 minutes) Tracy

6:40-7:40 Available for CO Rehearsal

 

Saturday 

9:00-9:40 Princess Ballerina Ages 2-4 (40 minutes) Rebecca & Sophia

9:40-10:30 Ballet/Tap Combo Ages 4-6 (50 minutes) Rebecca & Sophia

10:30-11:10 Acro Ages 4-7 (40 minutes) Rebecca & Sophia

11:10-11:50 CO Open Line Rebecca & Sophia

11:50-12:50 Ballet Int/Adv Ages 13+ TA (60 minutes) Class Kelly

NEW!  12:50-1:40 Pointe SR (50 minutes) Kelly BEGINS 10/1

1:40-2:20 CO SR Lyrical Group (40 min.) Kelly 

2:20-3:00 CO SR Ballet Group  (40 min.) Kelly

3:00CO Rehearsal Kelly